Stillingsutlysning FTU Sogndal - frivillig arbeid

FTU Sogndal (Friluftsliv Tilrettelagt for personer med Utviklingshemming) ynskjer seg ny leiar fra hausten 2020. FTU er en undergruppe i Sogndal Turlag og drives frivillig.

Vi ynskjer ein engasjert person til å lede FTU Sogndal og ha det administrative ansvaret. Bur du i Sogn, f.eks. Balestrand, Vik, Leikanger, Sogndal, Kaupanger, og kunne tenkje deg dette – ta gjerne kontakt! 

Dersom du har ein helsefagleg eller pedagogisk bakgrunn som innebera kunnskap om lederrolla, er dette ei stor fordel. FTU - Friluftsliv Tilrettelagt for personer med Utviklingshemma er ei undergruppe i Sogndal Turlag. Gruppa er for personer i alle aldra som har ei interesse for friluftsliv og behov for tilrettelagt fritidsaktivitet. Den er basert på frivillig arbeid. Som leder i FTU kan vi tilby deg opplæring av administrative oppgåver før, under og etter aktivitet samt utstyr for gjennomføring av aktivitetar. Du vil å få muligheit for å være med på aktivitetane før overtaking. I tillegg vil ein ha god støtte frå Sogndal Turlag og andre kontaktar som ein vil få ved overtaking.

 Har du spørsmål eller ynskjer meir informasjon, ta kontakt med Ida Malmedal (48187387) eller Solveig Haugland Torgersen (93630087).

2024 © Sogndal Frivilligsentral